It's time to copy China

Tech-tur til Shanghai

 

 

Vi gentager succesen med en spændende netværkstur til Shanghai i 2019. Målgruppen er danske beslutningstagere, som ønsker at være på forkant med den teknologiske udvikling.

Programmet vil igen være tæt pakket med fokus på nye digitale forretningsmodeller og kunstig intelligens med spændende virksomhedsbesøg, oplæg fra de skarpeste eksperter og erhvervsfolk samt tid til diskussion og refleksion undervejs.

Turen arrangeres af China Experience, der har eget kontor i Shanghai og har mere end 14 års erfaring med at planlægge og eksekvere læringsforløb for virksomheder, organisationer og business schools. Heriblandt Novo, Deloitte, CBS, Berkeley og IMD.

Periode: D. 9.-15. marts 2019.  Pris: 32.000 kr. inklusiv direkte fly, 5-stjernet hotel, lokal transport, alle måltider (på nær et) og alle oplægsholdere/virksomhedsbesøg. Book inden d. 20 november og opnå early bird pris på 28.000 kr.

Se det nye program her.

By invitation only! Der er allerede stor interesse for turen, og derfor skal man inviteres med af værterne. Tilmeld dig her, hvis du ønsker at modtage en invitation til turen.