Tech-tur til Shanghai

Periode: D. 9.-15. marts 2019.  Pris: 32.000 kr. inklusiv direkte fly, 5-stjernet hotel, lokal transport, alle måltider (på nær et) og alle oplægsholdere/virksomhedsbesøg. Book inden d. 20 november og opnå early bird pris på 28.000 kr.

 

china tech tour.jpg


Fakta om rejsen

China Experience er teknisk arrangør (medl. af Rejsegarantifonden) og kan også hjælpe med visum og fleksibelt rejseprogram, hvis du ønsker at forlænge opholdet i Kina. Kontakt Line Heidenheim Juul, Director of Operation, China Experience, Shanghai på: line@china-experience.com.
China Experience har eget kontor i Shanghai og har mere end 14 års erfaring med at planlægge og eksekvere læringsforløb for virksomheder, organisationer og business schools. Heriblandt Novo, Deloitte, CBS, Berkeley og IMD.


Om værterne

 
 
Line_Color.jpg
CB-portræt-grøn.jpg
 
 

Line Heidenheim Juul er sinolog og leder, og har fokuseret på Kina siden 2007. Hun har arbejdet for udenrigsministeriet og sidder nu som driftschef for China Experience Shanghai kontor. Line har en master i Kina studier, taler mandarin og har læst på de prestigefyldte Qinghua og Zhejiang University i hhv. Beijing og Hangzhou. Line har i sin tid skrevet speciale om sociale medier og nyheder i Kina, men har de seneste år som driftschef fokuseret på at følge den eksplosive udvikling af kinesiske tech-virksomheder samt nordiske- og europæiske erhvervslederes succes i Riget i Midten.

Christina Boutrup er erhvervsjournalist og har beskæftiget sig indgående med Kina siden 2004, blandt andet som Asien-korrespondent for Berlingske og som vært for radio- og tv-programmer om Riget i Midten. Hun har blandt andre interviewet Alibabas karismatiske grundlægger Jack Ma og besøgt både Huawei og Tencents hovedkvarterer. Hun er forfatter til flere bøger om den nye fremadstormende supermagt, en flittigt benyttet foredragsholder og fast Kina-analytiker for TV2. Christina Boutrup er desuden aktuel med en ny bog om den store tech-revolution i Kina, som udkom i september. Alle deltagere modtager et eksemplar af bogen inden afrejse.

 

 
 
den store tech revolution.png
 

Ny bog

Kina har i al stilhed taget et kvantespring og gennemgår i disse år en vild tech-revolution, som rykker ved magtbalancen i verden og kommer til at påvirke os alle.

Kinesiske virksomheder er allerede globalt førende inden for flere af de vigtigste nye teknologier, som droner, solceller, fintech, sociale medier, e-handel og sandsynligvis også kunstig intelligens.

Åbenheden og lysten til at afprøve nye teknologier – ansigtsgenkendelse og dronelevering – er stor, og kinesiske virksomheder er ikke underlagt de samme etiske dilemmaer og lovgivningsmæssige begrænsninger, som vi kender i Europa og USA.

Alle deltagere i studieturen til Kina modtager er eksemplar af Christina Boutrups nye bog, der udkom d. 25. september 2018. 

 

 

 
 
kina ekspert.jpg

De færreste har endnu hørt om Didi, men det er verdens største kørselstjeneste med 400 millioner brugere i Kina. Didi har for længst slået Uber af banen i Kina, og næste skridt er den globale ekspansion. Hold øje med Didi!
Læs hele historien her

 
Time to copy China
 
jd kina.jpg

Kina er langt fremme med nye digitale forretningsmodeller, og Facebook og Messenger er begyndt at kopiere features fra Kinas mest populære sociale platform WeChat. Læs mere om, hvad vi kan lære af kinesiske virksomheder her